سالم شید

مطالب مربوط به سلامت و پزشکی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

دیدن مار در خواب معمولا به معنی ترس ها ، نگرانی ها ، دلواپسی ها و احساس ناامنی است

04 تیر 1401 توسط مهدی حسینی

زمانی که ماری از نزدیک ببینید ناخودآگاه احساس ناامنی می کنید و دنبال یک راه فرار امن می گردید. حتی اگر تا حالا هیچ وقت مار را از نزدیک ندیده باشید ، باز هم ناخودآگاه از دیدن مار وحشت دارید.

خواب مار هم دقیقا به همین معنی است . دیدن مار در خواب معمولا به معنی ترس ها ، نگرانی ها ، دلواپسی ها و احساس ناامنی است .دیدن خواب مار می تواند معانی بسیار مختلف و متفاوتی داشته باشد که بستگی به جزئیات خوابتان دارد . به همین دلیل همیشه توصیه می شود که قبل از معنی کردن هر خوابی ، تا جایی که می توانید ، جزئیات بیشتری از خوابتان را بیاد بیاورید .

اگر خوابی دیده اید که برایتان بسیار مهم است ، بهتر است به محض بیدار شدن از خواب ، تمام آن چیزی که به یاد می آورید را یاداشت کنید چراکه با گذشت زمان ، خوابتان را بیشتر فراموش خواهید کرد.

تعبیر خواب دیدن مار
دیدن مار در خواب علاوه بر موارد قبلی که اشاره شد می تواند به معنی پوست اندازی و یک تغییر بسیار بزرگ و خوب در رفتار و نحوه زندگی کردن فرد باشد.

در حالت کلی زمانی که خواب ناخوشایندی در مورد مار می بینید نشان دهنده افکار سمی و آزاردهنده در زندگی روزمره شماست . ممکن است مدام از چیزی و یا کسی آزار می بینید و این آزار روال عادی زندگی شما را خراب کرده است .

چیزی در زندگی شما وجود دارد که آرامشتان را گرفته است و مدام شما را آزار می دهد و شما به شدت از این موضوع رنج می برید. ممکن است گرفتار کسی شده اید که به هر دلیلی به این راحتی نمی توانید از او دور شوید و حس می کنید که این شخص بالاخره به شما آسیب جدی وارد خواهد کرد.

ممکن است معتاد شده اید و می دانید که آخر و عاقبت این اعتیاد خوش نیست ولی قدرت کافی برای ترک این اعتیاد را ندارید و همچنان این راه غلط را ادامه می دهید.

بسیاری از روانشناسان غربی اعتقاد دارند که دیدن مار در خواب نشانه ترس شما از چیزی است .شما در بیدار از کسی و یا چیزی می ترسید ولی حس می کنید که هیچ راه فراری ندارید و او به راحتی می توانید هر زمان که دلش خواست به شما آسیب وارد کند.

این ترس ممکن است حتی از خودتان باشد . ممکن است شما مشکل رفتاری دارید که خودتان هم می دانید که این طرز رفتار غلط شما ، روزی باعث ایجاد دردسر خواهد شد. ولی به هر دلیلی قادر به ترک این رفتار بد نیستید.

زیگموند فروید اعتقاد داشت که دیدن مار در خواب نماد نیازهای جنسی سرکوب شده است . اگر یک زن در خواب مار ببینید می تواند به این معنی باشد که نیازهای جنسی او به خوبی رفع نشده است و از بابت جنسی و عاطفی بخوبی ارضا نشده و مشکل دارد.

در کتاب های یونان باستان از خواب مار به عنوان نماد عقل و شعور و آینده نگری یاد شده است . این خواب به شما این پیام را می دهد که نباید کورکورانه از دیگران پیروی کنید.

تعبیر خواب گزیدن مار (نیش زدن)
اگر در خواب ببینید که ماری شما را نیش زد به این معنی است که کسی در بیداری به شما آسیب وارد می کند . این آسیب می تواند روحی و یا جسمی باشد. شما از اینکه در کنار او هستید احساس آرامش نمی کنید و حس می کنید که او فرد قابل اعتمادی نیست و هر لحظه ممکن است به شما یک آسیب جدی وارد کند.

ممکن است با همسرتان اختلاف دارید و یا ممکن است این اختلاف با پدر ، مادر و یا حتی خواهر و برادرتان باشد. در هر صورت ادامه این راه می تواند آسیب جبران ناپذیری به شما وارد کند و تا زمانی که در کنار این فرد هستید ، روی آرامش را نخواهید دید.

زیگموند فروید در اینباره می گوید :

اگر در خواب ببینی که مار گردن و یا لب تو را نیش زد به این معنی است که به شما خیانت جنسی شده است و شما به هیچ عنوان نمی توانید با این موضوع کنار بیایید. این خیانت باعث شده است که کنترل خود را از دست بدهید و تصمیماتی بگیرید که به ضرر خودتان باشند.
تعداد زیادی مار
اگر در خواب ببینید که جایی هستید که تعداد زیادی مار در اطرافتان هستند می تواند به این معنی باشد که احساسات سرکوب شده ای دارید که کل فکر شما را درگیر کرده اند و تا زمانی که این احساسات سرکوب شده ، ارضا نشوند نمی توانید به آرامش برسید.

کارل گوستاو یونگ در این مورد می گوید :

اگر در خواب ببینید که در جایی هستی که تعداد زیادی مار تو را محاصره کرده اند نشان دهنده مشکلاتی مربوط به احساسات جنسی شماست. به احتمال زیاد به شما خیانت جنسی شده است و شما ضربه روحی بسیار سنگینی بخاطر این خیانت خورده اید. این خیانت کل فکر شما را درگیر کرده است و شما به هیچ عنوان نمی توانید فکرتان را متمرکز کرده و به کارهای روزمره خود برسید. احساس فریب خوردگی و بی ارزشی می کنید.

کشتن مار در خواب
اگر در خواب ببینید که مار را کشتید معمولا معنی خوبی دارد . شما بالاخره توانستید یکی از مشکلات مهم زندگیتان را حل کنید و به آرامش برسید . این مشکل تمام حواس شما را درگیر کرده بود و نمی توانستید به صورت طبیعی زندگی کنید. استرس و اضطراب بسیاری داشته اید که حالا حل شده است و بالاخره روی آرامش را دیده اید.

زیگموند فروید در این مورد می گوید: اگر درخ واب ببینی که ماری را کشته اید ، با خیانتی که به شما شده بود کنار آمده ای و این موضوع را در ذهن و فکر خود حل کرده ای .


تعبیر خواب مارهای مرده
اگر در خواب ببینی که ماری مرده است می تواند به این معنی باشد که یکی از بزرگترین مشکلات زندگی تو بالاخره و به صورت خودبخود و بدون اینکه تلاشی برای رفع آن کرده باشی ، رفع شده است .

زندگی شما تغییر کرده است و بیشتر احساس امنیت و آرامش می کنید و نگرانی هایتان بسیار کمتر از گذشته شده است .

 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

چرا باید اکانت تلگرام خودم را حذف کنم؟

22 بهمن 1398 توسط مهدی حسینی

دیلیت اکانت تلگرام چگونه است ؟ حذف تلگرام طلایی ، پلاس و هاتگرام
دیلیت اکانت تلگرام چگونه است ؟ آیا می توان بدون داشتن کد ، اکانت تلگرام را حذف کرد؟ چرا باید اکانت تلگرام خودم را حذف کنم؟ آیا بعد از دیلیت اکانت تلگرام امکان بازیابی اطلاعات اکانت وجود دارد ؟ دیلیت اکانت تلگرام طلایی ، تلگرام پلاس و تلگرام ایکس چگونه است ؟ آیا بدون دسترسی  به سیم کارت می توانم اکانت تلگرامم را دیلیت کنم ؟ و بسیاری از سوالاتی شبیه به این را در این مطلب پاسخ خواهیم داد.لطفا با ما همراه باشید و در صورتی که هرگونه سوالی در مورد حذف تلگرام دارید در بخش نظرات مطرح نمایید.

...

دیلیت اکانت تلگرام چگونه است ؟
1 ) دیلیت اکانت تلگرام چگونه است ؟

برای حذف اطلاعات اکانت تلگرام خودتان ابتدا باید وارد اکانت خود شده و سپس به آدرس سایت حذف تلگرام مراجعه کنید.(روی این لینک کلیک کنید www.telegram.org\deactivate ).در صورتی که این صفحه باز نمی شود می تواند به دلیل فیلترینگ باشد .

در صفحه ای که با می شود ،شماره موبایلی که قصد حذف اکانت آن را دارید در کادر مربوط وارد کنید.برای مثال اگر شماره موبایل شما  09188765432 است ، صفر ابتدای شماره موبایل خود را بردارید و بجای آن از 98+ استفاده کنید. به این صورت : 989188765432+ . سپس بر روی گزینه «Next» کلیک کنید.بعد از کلیک کردن بر روی گزینه «Next» در عرض چند ثانیه کدی یازده رقمی به اکانت شما ارسال خواهد شد.توجه داشته باشید که این کد برای شما «اس ام اس» نخواهد شد و حتما باید از قبل وارد اکانت تلگرام خودتان شده باشید .
کد ارسال شده را عینا کپی کرده و در قسمت «Confirmation Code» وارد کنید. توجه داشته باشید که این کد شامل حروف بزرگ و کوچک است.بعد از وارد کردن کد ، بر روی گزینه «sign in» کلیک کنید.
در مرحله بعد و صفحه جدیدی که برای شما باز می شود تلگرام از شما دلیل حذف کردن اکانتان را سوال می کند که جواب شما به این سوال اصلا مهم نیست و می توانید هر چیزی در داخل کادر وارد کنید. حتی می توانید این کادر را خالی رها کنید.برای ادامه مراحل بر روی گزینه «done» کلیک کنید.
کادری برای شما باز خواهد شد که از شما می پرسد که «آیا مطمئن هستید که می خواهید اکانت تلگرام خود را پاک کنید؟» و شما باید بر روی گزینه «Yes, delete my account» که به رنگ قرمز مشخص است ، کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه ، اطلاعات موجود در اکانت تلگرام شما برای همیشه حذف شده و دیگر قابل بازیابی نیست .
دیلیت اکانت تلگرام طلایی چگونه است ؟
2 ) دیلیت اکانت تلگرام طلایی چگونه است ؟
تلگرام طلایی از اطلاعات و امکانات تلگرام اصلی استفاده می کند و برای «دیلیت اکانت تلگرام طلایی» دقیقا باید مثل مراحلی که شرح داده شد اقدام کنید و روش متفاوتی وجود ندارد.

3 ) دیلیت اکانت تلگرام پلاس چگونه است ؟
این نرم افزار نیز از طریق همان مراحلی که شرح داده شد قابل حذف است .

4 ) دیلیت اکانت تلگرام ایکس X چگونه است ؟
تلگرام ایکس به صورت رسمی توسط خود شرکت تلگرام تولید شده است و مراحل دیلیت آن هیچ تفاوتی ندارد

5 ) بعد از پاک کردن تلگرام چگونه می توانم پیام های خصوصی خود را بازیابی کنم ؟
هیچ روشی برای بازیابی پیام هایتان وجود ندارد .

6 ) بعد از حذف ، چطور می توانم مخاطبین خود را بازیابی کنم ؟
تمام مخاطبین و اطلاعات آنها بعد از حذف تلگرام برای همیشه از بین خواهند رفت و هیچ روشی برای بازیابی لیست مخاطبین قبلی شما وجود ندارد و دوباره باید از اول مخاطبین خود را ایجاد کنید.

7 ) من مدیر کانال بودم و بعد از دیلیت اکانت تلگرام ، به کانال دسترسی ندارم . چه کنم ؟
هیچ روشی برای دسترسی دوباره به بخش مدیریت کانال وجود ندارد . با حذف تلگرام ، شما از تمام کانال ها ، گروه ها و ربات ها خارج خواهید شد و روشی برای بازیابی اطلاعات آن وجود ندارد.حتی اگر خود شما مدیر آن کانال ها و گروه ها باشید.

دیلیت اکانت تلگرام ایکس X چگونه است ؟
شاید دوست داشته باشید
چطور کار خانگی با درآمد خوب و سرمایه کم راه بیاندازم ؟
چطور درس بخوانم – 49 نکته کلیدی برای یادگیری اصولی

8 ) من بعد از حذف تلگرام ، نمی توانم دوباره ثبت نام کنم . چرا؟
در برخی از موارد با انجام مراحل بالا و دیلیت اکانت ، ممکن است چند ساعت تا چند روز شما امکان ساخت اکانت جدید با همان شماره را نداشته باشید. برای ساخت دوباره اکانت ، بعد از چند روز دوباره امتحان کنید.

9 ) دیلیت اکانت تلگرام بدون کد چگونه است ؟
هیچ روشی برای این کار وجود ندارد و شما حتما باید به کدی که توسط تلگرام ارسال می شود دسترسی داشته باشد .

10 ) برنامه حذف تلگرام چه نام دارد ؟
تاکنون هیچ برنامه ای برای این کار نوشته نشده است و برای حذف‌ ، حتما باید از طریق مراحلی که اشاره شد ،اقدام کنید.

11 ) چطور بدون دسترسی به تلگرام می توانم اکانتم را حذف کنم ؟
این مورد امکان ندارد و حتما باید به اکانت خود دسترسی داشته باشید .

12 ) حذف اکانت تلگرام بدون سیم کارت چگونه است ؟
در صورتی که به سیم کارت خود دسترسی نداشته باشید ولی اکانت تلگرام شما بر روی کامپیوتر و یا گوشی شما فعال باشد به راحتی می توانید «دیلیت اکانت تلگرام» را انجام دهید زیرا کد ، به اکانت شما ارسال خواهد شد و اس ام اس نمی شود.

13 ) من سیم کارتم را واگذار کردم ولی اکانت تلگرامم را حذف نکردم . چه کنم ؟
قبل از واگذاری سیم کارت حتما باید تمام اطلاعات اکانت را از طریق روشی که در ابتدای مطلب توضیح داده شد حذف کنید. هیچ روشی برای حذف اکانت تلگرام بدون دسترسی به سیم کارت وجود ندارد.

14 ) من تلگرام خودم را «حذف نصب» کردم . آیا این کافی است و تمام اطلاعات من حذف شده ؟
خیر . با حذف نصب تلگرام و یا پاک کردن نرم افزار دسکتاپ آن از روی کامپیوتر ، اطلاعات اکانت شما پاک نخواهد شد و در هر زمان که شما دوباره تلگرام را نصب کنید ، قابل دسترسی است.مگر اینکه زمان زیادی از تلگرام استفاده نکنید که در این صورت خود تلگرام اطلاعات شما را حذف خواهد کرد و به صورت «خودکار دیلیت اکانت» خواهد شد.

15 ) آدرس سایت حذف تلگرام چیست؟
برای اینکار می توانید از این آدرس استفاده کنید. www.telegram.org\deactivate

16 ) چطور می توانم اکانت کس دیگری را پاک کنم ؟
بدون دسترسی به اکانت او نمی توانید این کار را انجام دهید.

17 ) روش دیلیت اکانت هاتگرام چگونه است ؟
هاتگرام نیز دقیقا به همین روش توضیح داده شده در ابتلای مطلب حذف می شود.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

چه چیزی باعث کند شدن سایت وردپرسی می شود ؟

20 دی 1398 توسط مهدی حسینی

چطور سرعت لود سایت را بررسی کنیم ؟

اغلب وبمسترها تصور می کنند که اگر سرعت لود سایت من در کامپیوتر خودم خوب است ، پس مشکلی ندارد و برای همه کاربران هم به همین سرعت لود می شود. در حالی که اینطور نیست .

...

یکی از دلایلی که ممکن است سایت برای شما سریع تر لود شود این است که شما روزانه چندین بار سایتتان را باز می کنید و اطلاعات آن در مرورگرتان کش شده است . ولی زمانی که کاربری برای اولین بار وارد سایت می شود ممکن است تجربه ی مشابهی با شما نداشته باشد.

از طرفی ، موقعیت مکانی و جغرافیایی و حتی شرکت ارائه دهنده اینترنت هر فرد می تواند بر روی سرعت لود سایت شما برای او تاثیر گذار باشد.

به همین دلیل همیشه توصیه می شود که سایت خود را با ابزارها و سایت های تست سرعت بررسی کرده و ایرادات آن را رفع کنید. سایت جی تی متریکس و pingdom و webpagetest از معروف ترین ابزارهای آنلاین تست سرعت سایت هستند.

معمولا بهترین زمان لود سایت برای سایت هایی که سرور خارجی دارند زیر 2 ثانیه و برای سایت های داخلی زیر 4.5 ثانیه است . سایت جی تی متریکس ، معمولا سرعت لود را یک ثانیه کندتر از سایر ابزارهای معتبر نشان می دهد.
چه چیزی باعث کند شدن سایت وردپرسی می شود ؟

اگر سایتتان را با وردپرس طراحی کرده اید دلایل زیادی وجود دارد که می تواند سایت را سنگین کرده و سرعت لود را کاهش دهد . برای مثال :

هاست نامناسب و بی کیفیت : اگر هاست شما به درستی کانفیگ نشده باشد و یا کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری آن پایین باشد به شدت می تواند بر روی سرعت لود سایت وردپرسی تاثیر گذار باشد. در این مورد توصیه می کنم مطلب «انتخاب بهترین هاست وردپرسی» را مطالعه نمایید.
تنظیمات نادرست خود وردپرس : در صورتی که وردپرس شما به هر دلیلی (مانند افزونه های بد ، قالب بهینه نشده ، استفاده از کدهای نادرست و غیر استاندارد و …) درست تنظیم نشده باشد ، می تواند فشار زیاد بر روی سرور وارد کند. مخصوصا اگر میزان بازدید بالایی داشته باشید . برخی از هاستینگ های معروف داخلی ، استفاده از افزونه کش را مدام به کاربران توصیه می کنند و در صورتی که سایت ، فشار زیادی بر روی سرور وارد کند ، برای جلوگیری از مصرف منابع زیاد و ایجاد مشکل برای سایر سایت های موجود در آن سرور ، سرویس کاربر را تا زمانی که وردپرس را به درستی تنظیم نکرده است ، از دسترس خارج می کنند.
استفاده از عکس های بهینه نشده و سنگین . توصیه می شود مطلب «بهینه سازی عکس های سایت» را مطالعه نمایید.
استفاده از افرونه های غیر استاندارد ..اگر افزونه ای که استفاده می کنید به خوبی کد نویسی نشده باشد و یا در خواست های زیادی به دیتابیس ارسال کند و یا به صورت نامتعارف و بیش از حد از Ajax استفاده کند می تواند فشار بسیار زیادی بر روی هاست وارد کرده و سرعت لود سایت را کاهش دهد.
وجود اسکریپت های خارجی . مانند کدهای تبلیغاتی ، فونت هایی که از سرورهای خارج از سایت لود می شوند ، آیکن ها ، شکلک ها و … می توانند سرعت سایت را کاهش دهند. طبق برخی از آمار ، استفاده از کدهای تبلیغات بنری ، همسان و غیره می تواند سرعت لود سایت را تا دو برابر کاهش دهد.
کِش رفتن سایر سایت ها از منابع سایت شما . در صورتی که سایت های دیگر مطالب شما را که حاوی تصویر هستند عینا کپی می کنند ، ممکن است تصویری که در سایت آنها نشان داده می شود مستقیما از سرور شما لود شده و فشار زیادی بر روی هاست وارد کند.

برای افزایش سرعت لود سایت به نکات زیر دقت کنید :
1 – هاست و شرکت میزبان خوبی برای سایت پیدا کنید

گزینه های بسیار زیادی برای انتخاب هاست وجود دارد. مخصوصا اگر سایتتان را تازه شروع کرده اید به دلیل اینکه بازدید زیادی ندارید و حجم فایل های کلی شما کم است ، پیدا کردن میزبان برای شما کار چندان سختی نیست . ولی توجه داشته باشید که تعداد بسیار کمی شرکت خوب وجود دارد که می تواند خیال شما را از این بابت راحت کند.

قبلا در این مورد مطلبی منتشر شده است که لینک آن در چند پاراگراف قبل قرار داده شد.

در شروع کار معمولا شما نیاز به منابع بالا و کانفیگ اختصاصی ندارید و می توانید با هاست اشتراکی کارتان را شروع کنید. ولی باید هاست اشتراکی که انتخاب می کنید ، کیفیت خوبی داشته باشد.

در زمان انتخاب هاست اشتراکی ، به میزان پهنای باند ، حجم هارد ، مشخصات کلی سرور ، نوع هارد ، نحوه پشتیبانی گیری ، محدودیت هایی که روی هاست لحاظ شده است ، قابلیت ارتقاء هاست ، ورژن php و کشور سرور اصلی هاست اشتراکی دقت کنید.

هاست اشتراکی باید طوری تنظیم شده باشد که از فشار سایر سایت ها بر روی سرویس شما جلوگیری شود. به دلیل اینکه سایت شما به صورت اشتراکی با چندین سایت دیگر بر روی یک سرور قرار دارد ، اولا باید تعداد این سایت های مشترک ، بسیار زیاد نباشد و ثانیا ، شرکت هاستینگ محدودیت هایی ایجاد کرده باشد که افزایش فشار سایر سایت ها بر روی سرور ، باعث کند شدن و یا از دسترس خارج شدن سایت شما نشود.

استفاده از هاست وردپرس که اختصاصا برای وردپرس کانفیگ شده است می تواند انتخاب خوبی باشد ولی توجه داشته باشید که اکثر سرورهای کنونی با وردپرس بخوبی سازگار هستند و نباید فقط به دلیل اسم وردپرسی بودن هاست ، مبلغ نامعقول و زیادی نسبت به هاست های معمولی پرداخت کنید.

بسیاری از شرکت های معتبر اصلا چیزی به اسم هاست وردپرس ندارند و بسیاری از شرکت های نامعتبر نیز وجود دارند که هاست معمولی را با نام هاست وردپرسی ولی با قیمت های بالاتر به مشتری می فروشند.
2 – از یکی از افزونه های کش وردپرس استفاده کنید

صفحاتی که توسط وردپرس ساخته می شوند پویا هستند .به این معنی که هر زمان کاربری وارد صفحه سایت شما می شوند ، وردپرس اطلاعات مورد نیاز را از هاست دریافت کرده و به صورت زنده به بازدید کننده نشان می دهد. این فرایند می تواند زمان لود سایت را افزایش داده و در سایت های پر بازدید باعث افزایش فشار بر روی سرور می شود.

از طرفی بسیاری از صفحات سایت مدت های طولانی بروزرسانی نمی شوند و اطلاعاتی که در این صفحات وجود دارند اکثر ثابت هستند. به همین دلیل توصیه می شود اگر مطالب سایت شما به گونه ای است که زیاد بروزرسانی نمی شوند ، حتما از افزونه های کش وردپرس استفاده کنید.

بسیاری از این افزونه ها رایگان هستند و گاهی می توانند سرعت لود سایت را حتی تا دو برابر افزایش دهند.

این افزونه ها تعداد درخواست های ارسالی به دیتابیس و سرور را کاهش داده و باعث سریع تر لود شدن سایت برای کاربر می شوند. این افزونه های کش ، بعد از اینکه کاربر یکبار وارد سایت شما شد ، یک نسخه از برخی از فایل های سایت در مرورگر کاربر ذخیره می کند و در مراجعات بعدی ، این اطلاعات بجای سرور سایت ، از سیستم خودکاربر لود شده و سایت برای او سریع تر بارگذاری می شود. البته این فقط یکی از کارهایی است که این افزونه ها انجام می دهند.

افزونه های زیادی برای اینکار وجود دارد .مانند افزونه WP Super Cache ، W3 Total Cache ، WP Fastest Cache و LiteSpeed Cache که بسیاری از امکانات موجود در این افزونه ها رایگان است و برخی از امکانات بیشتر را می توانید با پرداخت پول فعال کنید ولی در بسیاری از موارد همان ورژن رایگان کفایت می کند.

افزونه WP ROCKET هم یکی از معروف ترین افزونه های پولی وردپرس می باشد که کارایی بسیار خوبی دارد ولی اگر به درستی تنظیم نشود می تواند مشکلاتی برای سایت ایجاد کند.

توجه داشته باشید که این افزونه ها تنظیمات زیادی دارند که ممکن است با برخی از امکانات قالب مورد استفاده شما تداخل ایجاد کرده و مشکلاتی برای سایت بوجود بیاورند.

به همین دلیل در زمان تنظیم این افزونه ها سعی کنید گزینه ها را تک به تک فعال کرده و هربار کارایی سایت را مورد بررسی قرار دهید. بخصوص فشرده سازی و هرگونه تغییر در فایل های جاوا اسکریپت بسیار مهم و حساس است .
3 – عکس های سایت را بهینه سازی کنید

اگر در سایت و مطالبتان از عکس استفاده می کنید ، بسیار مهم است که آنها را بخوبی بهینه سازی کنید. در واقع استفاده نادرست از تصاویر ، یکی از مهمترین دلایل کاهش سرعت لود سایت است .در این مورد توصیه می شود مطلب «بهینه سازی تصاویر سایت» را مطالعه نمایید.

یکی دیگر از مشکلاتی که مربوط به عکس های سایت می باشد ، درست نبودن سایز آنها ست . ممکن است به هر دلیلی (مثل عوض کردن قالب وردپرس) ، عکس هایی که در سایدبار و یا در سایر بخش های سایت لود می شوند در اندازه درستی نباشند و قالب سایت با استفاده از css ، تصویر را کوچکتر کند.
آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس / gtmetrix افزایش سرعت بالا آمدن سایت / خدمات افزایش سرعت سایت بالا آمدن افزونه بهینه سازی وردپرس
سرعت سایت برای گوگل مهم است

این مشکل می تواند سرعت لود سایت را کاهش داده و منابع سایتتان را هدر دهد . برای رفع این مشکل باید تمام سایزهای مورد نیاز قالبتان را پیدا کرده و تمام عکس های مطالب را دوباره سازی کنید. چرا که با ایجاد هرگونه تغییر در سایزهای تولیدی وردپرس ، فقط تصاویر مطالب جدید در سایزهای جدید تولید می شوند و تصاویر قدیمی دست نخورده باقی می مانند.

برای رفع این مشکل می توانید از افزونه Regenerate Thumbnails یا «بازسازی تصاویر بندانگشتی» استفاده کنید. این افزونه نه تنها تصاویر قبلی شما را اصلاح می کند ، بلکه تصاویری که در سایزهای نادرست هستند و کاربردی ندارند را نیز حذف می کند.

حجم تصاویر نیز در این مورد بسیار مهم است . باید قبل از آپلود هر عکسی در سایت ، سایز و حجم آن را تا جایی که می توانید کاهش دهید. افزونه هایی برای این کار نیز وجود دارد ولی اگر قبل از آپلود کردن عکس ، آن را با استفاده از ابزارهای مانند فتوشاپ ، بهینه سازی کرده باشید ، نیازی به نصب این افزونه ها نیست .

بعد از انجام سه مرحله ذکر شده ، سرعت سایت وردپرسی شما به شدت افزایش پیدا می کند .ولی اقدامات دیگری هم می توانید برای بیشتر شدن سرعت لود سایت انجام دهید. برای مثال :
4 – وردپرس و افزونه ها را همیشه بروز نگه دارید

وردپرس مرتبا در حال بروزرسانی و رفع مشکلات و افزایش کارایی آن است . افزونه های وردپرس نیز به همین دلیل و برای هماهنگی بیشتر با ورژن های جدیدتر وردپرس ، مدام در حال بروزرسانی هستند.

بسیار مهم است که همیشه وردپرس و افزونه ها را بروزرسانی کنید و از استفاده کردن از ورژن های قدیمی خودداری کنید. برخی از این بروزرسانی ها ، ممکن است با رفع مشکلات و یا اضافه کردن امکاناتی ، باعث افزایش سرعت لود سایت شوند.
5 – فرایندهایی که در پس زمینه در حال اجرا هستند را مرور کنید

در برخی از موارد ، فرایندهایی در پس زمینه وردپرس در حال انجام است که ممکن است سرعت سایت را کاهش دهد . برای مثال اگر افزونه ای برای بک آپ گیری خودکار وردپرس نصب کرده باشید ، در طی فرایند گرفتن بک آپ ممکن است سرعت لود سایت کمتر شود.

یا ممکن است برخی از افزونه هایی که نصب کرده اید ، مدام در حال ارسال در خواست های Ajax به سرور سایت باشند.

بسیار مهم است که اگر به این موارد نیاز دارید ، آنها را طوری تنظیم کنید که در زمان اوج بازدید سایت نباشند. برای مثال می توانید فرایند بک آپ خودکار و یا بهینه سازی خودکار دیتابیس را روی سایت 3 نصف شب تنظیم کنید.

در مواردی هم که به این فرایند احتیاجی ندارید می توانید آنها را کلا غیر فعال کنید.
6 – بخش نظرات را صفحه بندی کند

در صورتی که مطالب سایت شما نظرات زیادی دارند ، بهتر است آن را صفحه بندی کنید. برای مثال ، نمایش 60 نظر در هر صفحه می تواند انتخاب خوبی باشد. هر چقدر تعداد نمایش نظرات در یک صفحه بیشتر باشد ، سرعت آن صفحه کاهش پیدا می کند.

برخی از افزونه ها و حتی قالب های وردپرس ، نظرات مطالب را به صورت Ajax و تنها با کلیک کردن بر روی دکمه «نمایش نظرات» ، نمایش می دهند. این روش برای افزایش سرعت سایت بسیار خوب است ولی باعث قطع دسترسی ربات های گوگل به بخش نظرات شده و می تواند از بابت سئو برای سایت مضر باشد.

چرا که متن هایی که در بخش نظرات توسط بازدید کننده ها نوشته می شود ، می تواند برای سئوی سایت شما مفید بوده و باعث افزایش بازدید شود. برخی از قالب ها این مشکل را حل کرده اند و با وجود لود نظرات به صورت Ajax ، دسترسی های لازم را به ربات های گوگل می دهند.
7 – مطالب بسیار بلند را صفحه بندی کنید

اگر مطلبی در سایت نوشته اید که بسیار بلند است و شامل ویدئوها و عکس های زیادی است ، می توانید برای جلوگیری از کاهش سرعت لود سایت ، اینگونه مطالب را به چند صفحه تقسیم کنید. برای این کار نیز افزونه های خوبی در مخزن وردپرس وجود دارد.همچنین می توانید از برچسب <!––nextpage––> برای این منظور استفاده کنید.
8 – از cdn استفاده کنید

با توجه به اینکه کاربران ، از مناطق مختلف جغرافیایی وارد سایت شما می شوند ، ممکن است سرعت لود سایت در برخی از مناطق بدتر از سایر نقاط باشد. برای رفع این مشکل می توانید از cdn استفاده کنید. این شبکه های توزیع محتوا ، سرورهای زیادی در نقاط مختلف جهان دارند و متناسب با محل زندگی کاربر ، مطالب سایت شما را از نزدیک ترین محل برای او لود می کنند و به همین دلیل سرعت لود سایت برای انها بیشتر می شود.

البته اگر از هاست ایران استفاده می کنید توصیه می کنیم از cdn استفاده نکنید چرا که می تواند سرعت لود سایت را برای کاربران ایرانی کاهش دهد.
9 – فایل های ویدئویی را مستقیما در وردپرس آپلود نکنید

اگر مطلب شما حاوی ویدئو است ، توصیه می شود این ویدئو را مستقیما از طریق پیشخوان وردپرس آپلود نکنید. می توانید فایل ویدئویی را روی سایت هایی مثل آپارات آپلود کرده و از طریق کدی که در اختیارتان قرار داده می شود ، ویدئو را داخل مطلب نشان دهید.

یا اگر نمی خواهید ویدئو را روی سایت دیگری آپلود کنید ، می توانید یک سرور و یا هاست دیگر تهیه کرده و فیلم را روی آن هاست آپلود کنید. حتی می توانید داخل همین هاستی که دارید ، یک ساب دامین و یا فولدر ایجاد کرده و ویدئوها را داخل آن آپلود کنید.
10 – در انتخاب قالب دقت کنید

در این مورد قبلا مطلبی منتشر کرده ام که توصیه می کنم مطالعه نمایید. «انتخاب بهترین قالب وردپرسی»

گزینه های بسیار زیادی برای انتخاب قالب وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند.در زمان انتخاب قالب ، از انتخاب طرح هایی که بسیار شلوغ و سنگین هستند خودداری کنید. قالب های پولی در برخی از موارد برای اینکه بتوانند طیف وسیعی از کاربران را جذب کنند ، امکانات بسیار زیادی بر روی قالب پیاده سازی می کنند که می تواند باعث سنگین شدن سایت شود.

همچنین زمانی که قالب را تهیه کردید ،‌به صورت افراطی از امکانات قالب بر روی سایت استفاده نکنید. تا جایی که می توانید باید با استفاده از حداقل امکانات قالب، سایت خودتان را طراحی کنید. هر چقدر کمتر از ابزارک ها و امکانات صفحه ساز و انیمیشن های مختلف در سایت استفاده کنید ، سرعت لود آن بیشتر خواهد بود.

وجود این همه امکانات در قالب ، به این معنی نیست که باید از همه آنها به صورت هم زمان استفاده شود.

استفاده از اسلایدرها هم می توانید سرعت لود سایت را کاهش دهد.همچنین ابزارک هایی که مطالب را به صورت رندم مثلا در بخش سایدبار نشان می دهند باعث افت سرعت سایت می شوند.بسیاری از افرونه های کش ، ابزارک هایی که مطالب را به صورت تصادفی نشان می دهند ، کش نمی کنند.
چگونه سرعت لود سایت را بالا ببریم بهینه سازی سرعت سایت وردپرس افزونه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس wp rocket
سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهم سئو است
11 – در انتخاب افزونه ها دقت کنید

اگر در زمان نصب افزونه های وردپرس ، دقت نداشته باشید ممکن است از افزونه هایی استفاده کنید که کد نویسی استانداردی ندارند و باعث کند شدن سایتتان می شوند.

همچنین برخی از افزونه ها ، در پس زمینه سایت فعالیت هایی انجام می دهند که در برخی از موارد اصلا نیازی به این کار نیست . شماری از افزونه ها نیز حتی زمانی که نیازی به آنها ندارید ،کدهای خود را به صفحه های مختلف سایتتان اضافه می کنند.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس

20 دی 1398 توسط مهدی حسینی

معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس
افزونه های زیادی برای این منظور در مخزن وردپرس وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند و برخی نیز حالت پولی دارند. افزونه های رایگان نیز با دریافت هزینه ، امکانات دیگری در اختیار کاربر قرار می دهند ولی در حالت کلی همان گزینه های موجود در ورژن رایگان این افزونه ها در بیشتر موارد کفایت می کند و نیازی به پرداخت هزینه برای افزونه کش نیست .

...

1 – افزونه کش Breeze
این افزونه رایگان است و در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 4 ستاره در مخرن وردپرس دارد. دلیل محبوبیت این افزونه سادگی بیش از حد آن است . این افزونه گزینه خوبی برای افراد مبتدی می باشد و تنظیمات زیاد و پیچیده ای ندارد.

البته برخی از قالب ها ممکن است با این افزونه مشکل داشته باشند و به دلیل اینکه افزونه Breeze تنظیمات زیادی ندارد و بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد ، این احتمال وجود دارد که نتوانید افزونه را با قالبتان هماهنگ کنید.

برخی از ویژگی های افزونه Breeze عبارتند از :

پشتیبانی از CDN
کاهش حجم و فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و ایجاد حالت درون خطی از این فایل ها
گروه بندی CSS و JS
فعال سازی Gzip
فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با افزونه ووکامرس (مشکل خالی شدن سبد خرید ایجاد نمی کند)
با آخرین نسخه های PHP7 سازگار است
با بسیاری از صفحه سازهای وردپرس سازگار است
رایگان است
استفاده از این افزونه بسیار ساده است.
معایب افزونه :

 گزینه های تنظیم بسیار کمی دارد که در زمان هماهنگ سازی با برخی از قالب ها ممکن است دچار مشکل شوید.
2 – افزونه Cache Enabler
این افزونه توسط KeyCDN برنامه نویسی شده است و از آن دسته افزونه هایی است که بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد و تنظیمات پیچیده ای ندارد و برای کاربر مبتدی بسیار مناسب است .طبق ادعا شرکت تولید کننده ، این افزونه به قدری ساده است که حتی در بسیاری از موارد ، نصب و فعال سازی افزونه کافی بوده و نیاز به اقدام خاصی نیست .

در حال حاضر این افزونه 80 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.برخی از ویژگی های افزونه Cache Enabler عبارتند از :

تعیین زمان انقضا برای کش
استثنا کردن صفحات خاص از کش
فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و کش کردن آنها
از WebP پشتیبانی می کند
از پروتکل HTTP / 2 پشتیبانی می کند
معایب :

Gzip را به درستی اجرا نمی کند
تاریخ انقضا کش به درستی عمل نمی کند
بر روی وردپرس شبکه بخوبی کار نمی کند
در صورتی که با قالب شما هماهنگ نباشد ، گزینه های بسیار کمی برای تغییر و هماهنگ سازی دارد.
3 – افزونه Comet Cache
این افزونه در ابتدا با نام افزونه QuickCache مشهور بود . در حال حاضر افزونه Comet Cache بیش از 60 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. باز هم این افزونه برای افراد مبتدی بسیار مناسب است و تنظیمات بسیار راحتی دارد(ولی گزینه های تنظیم زیادی دارد).

افزونه Comet Cache صفحه های سایت را برای مدیران ، کاربران وارد شده و مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا نظری در انها ثبت شده است ، کش نمی کند.

بهترین افزونه های کش وردپرس
با وجود اینکه کار با این افزونه بسیار راحت است ولی نویسنده آن ، توضیحات و آموزش های مفصلی برای استفاده کاربر ارائه داده است .

برخی از ویژگی ها و امکانات افزونه Comet Cache عبارتند از :

پاک کردن هوشمند کش برای کاربران وارد شده ، صفحاتی که نظرات جدید دارند و مطالب بروزرسانی شده
حافظه مرورگر کاربر را فعال می کند.
امکانت تاریخ انقضا برای کش دارد
فشرده سازی JS / CSS
قابل تنظیم در سه سوت
با وردپرس شبکه سازگار است
معایب :

 کاملا رایگان نیست
تنظیمات آن گیج کننده است
4 – افزونه Hummingbird
بعد از نصب Hummingbird ، افزونه ، صفحات و فایل های سایت را اسکن کرده و مشکلات سایت را لیست می کند و روش هایی برای رفع این مشکلات پیشنهاد می دهد.

این افزونه در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن ورپرس دارد.Hummingbird نه تنها سایت را سریعتر می کند بلکه رتبه سایت را در ابزار Google PageSpeed ​​Insights بهبود می بخشد.

با پرداخت هزینه می توانید گزینه های بیشتری را نیز در اختیار داشته باشید.البته همان ورژن رایگان هم به اندازه کافی کاربردی هست برخی از ویژگی های افزونه Hummingbird عبارتنداز :

  حجم فایل های CSS و JS را بسیار کاهش می دهد.
فایل های CSS و JS را یکپارچه سازی می کند
فایل های جاوا اسکریپت را به انتهای صفحه منتقل می کند
حالت فشرده سازی Gzip را فعال می کند
کش مرورگر کاربر را فعال می کند
پشتیبانی از CDN
گزارشات مفصلی از عملکرد افزونه و کارکرد سایت ارائه می کند
معایب :

تمام امکانات آن رایگان نیست
5 – افزونه Hyper Cache
این افزونه در حال حاضر بیش از 30 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. مهم ترین ویژگی افزونه Hyper Cache ، فعال سازی Lazy Load در مطالب سایت است که باعث می شود تصاویر سایت فقط زمانی برای کاربر لود شوند که صفحه را اسکرول کرده و به عکس مورد نظر رسیده باشد.

برخی از ویژگی های Hyper Cache عبارتند از :

 از CDN پشتیبانی می کند
از فشرده سازی Gzip پشتیبانی می کند
فایل های HTML ، CSS و JS را فشرده سازی می کند
با کلودفلر Cloudflare سازگار است
معایب :

در حالت موبایلی بخوبی کار نمی کند

6 – افزونه W3 Total Cache
W3 Total Cache یکی از معروف ترین و کاربردی ترین افزونه های رایگان کش وردپرس است که در حال حاضر بیش از 1 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد. این افزونه به قدری کارامد و قابل اعتماد است که وبسایت های معروفی مانند سایت افزونه Yoast نیز از W3 Total Cache استفاده می کند.

بعد از نصب افزونه ، همان تنظیمات اولیه آن به اندازه زیادی می تواند سرعت لود سایت را افزایش دهد و در صورتی که اطلاعی از نحوه تنطیمات افزونه ندارید می توانید از همان حالت پیش فرض استفاده کنید.گزینه های بسیار زیادی برای تغییر تنظیمات پیش روی شماست که باعث می شود بتوانید این افزونه را با اکثر قالب های موجود هماهنگ کنید .

با کمی بررسی تنظیمات افزونه می توانید کارایی آن را بسیار افزایش داده و سرعت سایت را فوق العاده بالا ببرید . توجه داشته باشید که بهتر است تغییر تمام گزینه های تنظیمات را تک تک انجام داده و با هر تغییر، یکبار کارکرد درست قالب را بررسی نمایید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.

برخی از ویژگی های افزونه W3 Total Cache عبارتند از :

گزینه های زیاد و امکان هماهنگ سازی با بسیاری از قالب ها
پشتیبانی از انواع مختلف CDN
پشتیبانی از GZIP
فشرده سازی و بهینه سازی فایل های css و جاوااسکریپت
امنیت بسیار بالا
پشتیبانی از ssl
پشتیبانی از  AMP
امکان تهیه نسخه پشتیبان از تنظیمات افزونه
معایب :

گزینه های سفارشی سازی بسیاری دارد که برای کاربر عادی می تواند گیج کننده باشد.
7 – افزونه WP Fastest Cache
در توضیحات این افزونه این گونه بیان شده است که افزونه WP Fastest Cache ساده ترین و سریع ترین افزونه کش وردپرس است . این افزونه با استفاده از mod_rewrite ، صفحات پویای سایت را به حالت استاتیک تبدیل می کند. مانند سایر افزونه های کش ، از حالت فشرده سازی و بهینه سازی کدهای سایت نیز پشتیبانی می کند.

در حال حاضر افزونه WP Fastest Cache بیش از 1 میلیون نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. برخی از ویژگی های این افزونه عبارتند از‌:

کلا بخش تنظیمات افزونه شامل یک صفحه و 3 تب برای تنظیم است . در تب اول می توانید برخی از تنظیمات افزونه را تغییر دهید. در تب دوم می توانید حافظه کش را خالی کنید و در تب سوم می توانید نحوه حذف کش را تعیین کنید.
استفاده از این افزونه بسیار ساده است
در صورتی که نظری در مطلب ارسال شود ، کش آن مطلب به صورت خودکار حذف می شود.
در صورت بروزرسانی مطلب ، کش به صورت خودکار حذف می شود .
از سی دی ان و اس اس ال پشتیبانی می کند
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر را دارد.
معایب :

 از وردپرس شبکه پشتیبانی نمی کند
8 – افزونه موشک یا WP Rocket
افزونه WP Rocket رایگان نیست و برای استفاده از آن برای یک سایت باید 49 دلار پول پرداخت کنید.این افزونه در بین افزونه های پولی یکی از معروف ترین و پرفروش ترین هاست.

WP Rocket امکانات و تنظیمات بسیار زیادی دارد و از Lazy Load نیز پشتیبانی می کند.تنظیمات اولیه افزونه WP Rocket به حد کافی می تواند سرعت لود سایت را بالا ببرد ولی با کمی بررسی و آزمون و خطا می توانید سایر  گزینه های آن را نیز فعال کرده و سرعت لود سایت را در حد موشک بالا ببرید.

برخی از ویژگی های WP Rocket عبارتند از :

 امکان تبدیل صفحات پویا به صفحه استاتیک
امکان فشرده سازی صفحه استاتیک
استفاده آسان و یادگیری سریع
امکان فعال کردن بارگذاری تنبل برای تصاویر
یکی از سریع ترین افزونه های کش موجود
پشتیبانی از CDN
با تنظیمات سی دی ان کلود فلر CloudFlare سازگار است
معایب

رایگان نیست
در صورتی که صحیح تنظیم نشود مشکلاتی برای سایت ایجاد کرده و حتی سرعت سایت را کاهش می دهد.
9 – افزونه کش WP Speed ​​of Light
افزونه WP Speed ​​of Light چندان معروف و پرکاربر نیست و در حال حاضر بیش از 10 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.این افزونه نیز می تواند Gzip را فعال کرده ، کدهای سایت را فشرده کند و برای ورژن موبایلی سایت هم بخوبی عملیات کش را انجام می دهد .

برخی از ویژگی های افزونه WP Speed ​​of Light عبارتند از :

 پشتیبانی از Gzip
کاهش حجم ، فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS
اولویت بندی لود فایل های  CSS و JS
فعال سازی کش مرورگر کاربر
معایب :

کاملا رایگان نیست
با وردپرس شبکه مشکل دارد
10 – افزونه کش WP Super Cache
WP Super Cache یکی از پر استفاده ترین افزونه های کش وردپرس است که تا این لحظه بیش از 2 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد.

این افزونه با استفاده از mod_rewrite و کش کردن php بالاترین حد فشرده سازی سایت را دارد و به صورت کامل سایت های پویا را به سایت استاتیک تبدیل می کند.

گزینه های فراوانی برای تنظیمات پیشرفته دارد. از سی دی ان پشتیبانی می کند و با بسیاری از قالب های موجود سازگار است . برخی از ویژگی های افزونه WP Super Cache عبارتنداز :

 پشتیبانی از سی دی ان
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
امکان برنامه ریزی برای پاک کردن کش به صورت خودکار
فشرده سازی حداکثری کدهای سایت
معایب :

کش برای کاربران وارد شده به خوبی کار نمی کند.
افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
11 – افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
این افزونه از بهترین افزونه های کش است.در حال حاضر این افزونه بیش از 800 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. .افزونه LSCWP دارای گزینه های بسیار پیشرفته ای برای تنظیمات کش می باشد.

برخی از ویژگی های افزونه LiteSpeed Cache عبارتند از  :

 امکان فشرده سازی فایل های سایت
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با انواع سی دی ان ها
امکان فعال سازی حالت Lazy load
امکان بهینه سازی و کاهش حجم عکس های سایت به صورت خودکار
امکان کش کردن صفحات AMP
امکان زمان بندی برای پاکسازی خودکار کش
امکان تنظیم کش نشدن سایت برای کاربران خاص و گروه های کاربری
پاک کردن خودکار کش برای مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا در زمان ارسال نظر
مستثنی کردن صفحات خاص
حذف فونت های گوگل
حذف کامنت های اضافی در بین کدها
اولویت بندی فایل های css و JS
تولید خودکار فرمت WebP از عکس های سایت برای افزایش سرعت لود سایت
امکان جایگزین کردن فرمت WebP با عکس اصلی در مرورگرهایی که از فرمت WebP پشتیبانی می کنند
لود سایز کوچکتر عکس ها در حالت موبایل و در نتیجه افزایش بیشتر سرعت سایت
امکان کش صفحه پیشخوان و مدیریت وردپرس و افزایش سرعت بخش مدیریت
معایب :

هنوز به مشکل خاصی با این افزونه برخورد نکرده ایم .

1 – افزونه کش Breeze
این افزونه رایگان است و در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 4 ستاره در مخرن وردپرس دارد. دلیل محبوبیت این افزونه سادگی بیش از حد آن است . این افزونه گزینه خوبی برای افراد مبتدی می باشد و تنظیمات زیاد و پیچیده ای ندارد.

البته برخی از قالب ها ممکن است با این افزونه مشکل داشته باشند و به دلیل اینکه افزونه Breeze تنظیمات زیادی ندارد و بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد ، این احتمال وجود دارد که نتوانید افزونه را با قالبتان هماهنگ کنید.

برخی از ویژگی های افزونه Breeze عبارتند از :

پشتیبانی از CDN
کاهش حجم و فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و ایجاد حالت درون خطی از این فایل ها
گروه بندی CSS و JS
فعال سازی Gzip
فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با افزونه ووکامرس (مشکل خالی شدن سبد خرید ایجاد نمی کند)
با آخرین نسخه های PHP7 سازگار است
با بسیاری از صفحه سازهای وردپرس سازگار است
رایگان است
استفاده از این افزونه بسیار ساده است.
معایب افزونه :

 گزینه های تنظیم بسیار کمی دارد که در زمان هماهنگ سازی با برخی از قالب ها ممکن است دچار مشکل شوید.
2 – افزونه Cache Enabler
این افزونه توسط KeyCDN برنامه نویسی شده است و از آن دسته افزونه هایی است که بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد و تنظیمات پیچیده ای ندارد و برای کاربر مبتدی بسیار مناسب است .طبق ادعا شرکت تولید کننده ، این افزونه به قدری ساده است که حتی در بسیاری از موارد ، نصب و فعال سازی افزونه کافی بوده و نیاز به اقدام خاصی نیست .

در حال حاضر این افزونه 80 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.برخی از ویژگی های افزونه Cache Enabler عبارتند از :

تعیین زمان انقضا برای کش
استثنا کردن صفحات خاص از کش
فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و کش کردن آنها
از WebP پشتیبانی می کند
از پروتکل HTTP / 2 پشتیبانی می کند
معایب :

Gzip را به درستی اجرا نمی کند
تاریخ انقضا کش به درستی عمل نمی کند
بر روی وردپرس شبکه بخوبی کار نمی کند
در صورتی که با قالب شما هماهنگ نباشد ، گزینه های بسیار کمی برای تغییر و هماهنگ سازی دارد.
3 – افزونه Comet Cache
این افزونه در ابتدا با نام افزونه QuickCache مشهور بود . در حال حاضر افزونه Comet Cache بیش از 60 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. باز هم این افزونه برای افراد مبتدی بسیار مناسب است و تنظیمات بسیار راحتی دارد(ولی گزینه های تنظیم زیادی دارد).

افزونه Comet Cache صفحه های سایت را برای مدیران ، کاربران وارد شده و مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا نظری در انها ثبت شده است ، کش نمی کند.

بهترین افزونه های کش وردپرس
با وجود اینکه کار با این افزونه بسیار راحت است ولی نویسنده آن ، توضیحات و آموزش های مفصلی برای استفاده کاربر ارائه داده است .

برخی از ویژگی ها و امکانات افزونه Comet Cache عبارتند از :

پاک کردن هوشمند کش برای کاربران وارد شده ، صفحاتی که نظرات جدید دارند و مطالب بروزرسانی شده
حافظه مرورگر کاربر را فعال می کند.
امکانت تاریخ انقضا برای کش دارد
فشرده سازی JS / CSS
قابل تنظیم در سه سوت
با وردپرس شبکه سازگار است
معایب :

 کاملا رایگان نیست
تنظیمات آن گیج کننده است
4 – افزونه Hummingbird
بعد از نصب Hummingbird ، افزونه ، صفحات و فایل های سایت را اسکن کرده و مشکلات سایت را لیست می کند و روش هایی برای رفع این مشکلات پیشنهاد می دهد.

این افزونه در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن ورپرس دارد.Hummingbird نه تنها سایت را سریعتر می کند بلکه رتبه سایت را در ابزار Google PageSpeed ​​Insights بهبود می بخشد.

با پرداخت هزینه می توانید گزینه های بیشتری را نیز در اختیار داشته باشید.البته همان ورژن رایگان هم به اندازه کافی کاربردی هست برخی از ویژگی های افزونه Hummingbird عبارتنداز :

  حجم فایل های CSS و JS را بسیار کاهش می دهد.
فایل های CSS و JS را یکپارچه سازی می کند
فایل های جاوا اسکریپت را به انتهای صفحه منتقل می کند
حالت فشرده سازی Gzip را فعال می کند
کش مرورگر کاربر را فعال می کند
پشتیبانی از CDN
گزارشات مفصلی از عملکرد افزونه و کارکرد سایت ارائه می کند
معایب :

تمام امکانات آن رایگان نیست
5 – افزونه Hyper Cache
این افزونه در حال حاضر بیش از 30 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. مهم ترین ویژگی افزونه Hyper Cache ، فعال سازی Lazy Load در مطالب سایت است که باعث می شود تصاویر سایت فقط زمانی برای کاربر لود شوند که صفحه را اسکرول کرده و به عکس مورد نظر رسیده باشد.

برخی از ویژگی های Hyper Cache عبارتند از :

 از CDN پشتیبانی می کند
از فشرده سازی Gzip پشتیبانی می کند
فایل های HTML ، CSS و JS را فشرده سازی می کند
با کلودفلر Cloudflare سازگار است
معایب :

در حالت موبایلی بخوبی کار نمی کند

6 – افزونه W3 Total Cache
W3 Total Cache یکی از معروف ترین و کاربردی ترین افزونه های رایگان کش وردپرس است که در حال حاضر بیش از 1 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد. این افزونه به قدری کارامد و قابل اعتماد است که وبسایت های معروفی مانند سایت افزونه Yoast نیز از W3 Total Cache استفاده می کند.

بعد از نصب افزونه ، همان تنظیمات اولیه آن به اندازه زیادی می تواند سرعت لود سایت را افزایش دهد و در صورتی که اطلاعی از نحوه تنطیمات افزونه ندارید می توانید از همان حالت پیش فرض استفاده کنید.گزینه های بسیار زیادی برای تغییر تنظیمات پیش روی شماست که باعث می شود بتوانید این افزونه را با اکثر قالب های موجود هماهنگ کنید .

با کمی بررسی تنظیمات افزونه می توانید کارایی آن را بسیار افزایش داده و سرعت سایت را فوق العاده بالا ببرید . توجه داشته باشید که بهتر است تغییر تمام گزینه های تنظیمات را تک تک انجام داده و با هر تغییر، یکبار کارکرد درست قالب را بررسی نمایید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.

برخی از ویژگی های افزونه W3 Total Cache عبارتند از :

گزینه های زیاد و امکان هماهنگ سازی با بسیاری از قالب ها
پشتیبانی از انواع مختلف CDN
پشتیبانی از GZIP
فشرده سازی و بهینه سازی فایل های css و جاوااسکریپت
امنیت بسیار بالا
پشتیبانی از ssl
پشتیبانی از  AMP
امکان تهیه نسخه پشتیبان از تنظیمات افزونه
معایب :

گزینه های سفارشی سازی بسیاری دارد که برای کاربر عادی می تواند گیج کننده باشد.
7 – افزونه WP Fastest Cache
در توضیحات این افزونه این گونه بیان شده است که افزونه WP Fastest Cache ساده ترین و سریع ترین افزونه کش وردپرس است . این افزونه با استفاده از mod_rewrite ، صفحات پویای سایت را به حالت استاتیک تبدیل می کند. مانند سایر افزونه های کش ، از حالت فشرده سازی و بهینه سازی کدهای سایت نیز پشتیبانی می کند.

در حال حاضر افزونه WP Fastest Cache بیش از 1 میلیون نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. برخی از ویژگی های این افزونه عبارتند از‌:

کلا بخش تنظیمات افزونه شامل یک صفحه و 3 تب برای تنظیم است . در تب اول می توانید برخی از تنظیمات افزونه را تغییر دهید. در تب دوم می توانید حافظه کش را خالی کنید و در تب سوم می توانید نحوه حذف کش را تعیین کنید.
استفاده از این افزونه بسیار ساده است
در صورتی که نظری در مطلب ارسال شود ، کش آن مطلب به صورت خودکار حذف می شود.
در صورت بروزرسانی مطلب ، کش به صورت خودکار حذف می شود .
از سی دی ان و اس اس ال پشتیبانی می کند
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر را دارد.
معایب :

 از وردپرس شبکه پشتیبانی نمی کند
8 – افزونه موشک یا WP Rocket
افزونه WP Rocket رایگان نیست و برای استفاده از آن برای یک سایت باید 49 دلار پول پرداخت کنید.این افزونه در بین افزونه های پولی یکی از معروف ترین و پرفروش ترین هاست.

WP Rocket امکانات و تنظیمات بسیار زیادی دارد و از Lazy Load نیز پشتیبانی می کند.تنظیمات اولیه افزونه WP Rocket به حد کافی می تواند سرعت لود سایت را بالا ببرد ولی با کمی بررسی و آزمون و خطا می توانید سایر  گزینه های آن را نیز فعال کرده و سرعت لود سایت را در حد موشک بالا ببرید.

برخی از ویژگی های WP Rocket عبارتند از :

 امکان تبدیل صفحات پویا به صفحه استاتیک
امکان فشرده سازی صفحه استاتیک
استفاده آسان و یادگیری سریع
امکان فعال کردن بارگذاری تنبل برای تصاویر
یکی از سریع ترین افزونه های کش موجود
پشتیبانی از CDN
با تنظیمات سی دی ان کلود فلر CloudFlare سازگار است
معایب

رایگان نیست
در صورتی که صحیح تنظیم نشود مشکلاتی برای سایت ایجاد کرده و حتی سرعت سایت را کاهش می دهد.
9 – افزونه کش WP Speed ​​of Light
افزونه WP Speed ​​of Light چندان معروف و پرکاربر نیست و در حال حاضر بیش از 10 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.این افزونه نیز می تواند Gzip را فعال کرده ، کدهای سایت را فشرده کند و برای ورژن موبایلی سایت هم بخوبی عملیات کش را انجام می دهد .

برخی از ویژگی های افزونه WP Speed ​​of Light عبارتند از :

 پشتیبانی از Gzip
کاهش حجم ، فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS
اولویت بندی لود فایل های  CSS و JS
فعال سازی کش مرورگر کاربر
معایب :

کاملا رایگان نیست
با وردپرس شبکه مشکل دارد
10 – افزونه کش WP Super Cache
WP Super Cache یکی از پر استفاده ترین افزونه های کش وردپرس است که تا این لحظه بیش از 2 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد.

این افزونه با استفاده از mod_rewrite و کش کردن php بالاترین حد فشرده سازی سایت را دارد و به صورت کامل سایت های پویا را به سایت استاتیک تبدیل می کند.

گزینه های فراوانی برای تنظیمات پیشرفته دارد. از سی دی ان پشتیبانی می کند و با بسیاری از قالب های موجود سازگار است . برخی از ویژگی های افزونه WP Super Cache عبارتنداز :

 پشتیبانی از سی دی ان
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
امکان برنامه ریزی برای پاک کردن کش به صورت خودکار
فشرده سازی حداکثری کدهای سایت
معایب :

کش برای کاربران وارد شده به خوبی کار نمی کند.
افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
11 – افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
این افزونه از بهترین افزونه های کش است.در حال حاضر این افزونه بیش از 800 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. .افزونه LSCWP دارای گزینه های بسیار پیشرفته ای برای تنظیمات کش می باشد.

برخی از ویژگی های افزونه LiteSpeed Cache عبارتند از  :

 امکان فشرده سازی فایل های سایت
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با انواع سی دی ان ها
امکان فعال سازی حالت Lazy load
امکان بهینه سازی و کاهش حجم عکس های سایت به صورت خودکار
امکان کش کردن صفحات AMP
امکان زمان بندی برای پاکسازی خودکار کش
امکان تنظیم کش نشدن سایت برای کاربران خاص و گروه های کاربری
پاک کردن خودکار کش برای مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا در زمان ارسال نظر
مستثنی کردن صفحات خاص
حذف فونت های گوگل
حذف کامنت های اضافی در بین کدها
اولویت بندی فایل های css و JS
تولید خودکار فرمت WebP از عکس های سایت برای افزایش سرعت لود سایت
امکان جایگزین کردن فرمت WebP با عکس اصلی در مرورگرهایی که از فرمت WebP پشتیبانی می کنند
لود سایز کوچکتر عکس ها در حالت موبایل و در نتیجه افزایش بیشتر سرعت سایت
امکان کش صفحه پیشخوان و مدیریت وردپرس و افزایش سرعت بخش مدیریت
معایب :

هنوز به مشکل خاصی با این افزونه برخورد نکرده ایم .


سرعت لود سایت امروزه یکی از مهمترین فاکتورهای سئو محسوب می شود. گوگل به این مسئله اهمیت بسیار زیادی می دهد و در شرایط مساوی ، سایتی که سرعت لود بهتری داشته باشد ، در نتایج گوگل بالاتر قرار می گیرد.

اگر سایتتان را با وردپرس طراحی کرده باشید ممکن است احساس کنید که سرعت لود آن خوب نیست .قبلا در مطلب «چطور سرعت لود سایت را بالا ببرم» به برخی از روش های افزایش سرعت لود سایت اشاره شد. یکی از این روش ها، نصب افزونه کش بود. در این مطلب برخی از معروف ترین افزونه های کش را معرفی می کنم .

قبل از هر چیز باید سرعت فعلی سایتتان را با ابزارهایی مثل جی تی متریکس و Pingdom و Google PageSpeed ​​Insights بررسی کرده و مشکلات آن را پیدا کنید

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس

20 دی 1398 توسط مهدی حسینی

معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس
افزونه های زیادی برای این منظور در مخزن وردپرس وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند و برخی نیز حالت پولی دارند. افزونه های رایگان نیز با دریافت هزینه ، امکانات دیگری در اختیار کاربر قرار می دهند ولی در حالت کلی همان گزینه های موجود در ورژن رایگان این افزونه ها در بیشتر موارد کفایت می کند و نیازی به پرداخت هزینه برای افزونه کش نیست .

...

1 – افزونه کش Breeze
این افزونه رایگان است و در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 4 ستاره در مخرن وردپرس دارد. دلیل محبوبیت این افزونه سادگی بیش از حد آن است . این افزونه گزینه خوبی برای افراد مبتدی می باشد و تنظیمات زیاد و پیچیده ای ندارد.

البته برخی از قالب ها ممکن است با این افزونه مشکل داشته باشند و به دلیل اینکه افزونه Breeze تنظیمات زیادی ندارد و بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد ، این احتمال وجود دارد که نتوانید افزونه را با قالبتان هماهنگ کنید.

برخی از ویژگی های افزونه Breeze عبارتند از :

پشتیبانی از CDN
کاهش حجم و فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و ایجاد حالت درون خطی از این فایل ها
گروه بندی CSS و JS
فعال سازی Gzip
فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با افزونه ووکامرس (مشکل خالی شدن سبد خرید ایجاد نمی کند)
با آخرین نسخه های PHP7 سازگار است
با بسیاری از صفحه سازهای وردپرس سازگار است
رایگان است
استفاده از این افزونه بسیار ساده است.
معایب افزونه :

 گزینه های تنظیم بسیار کمی دارد که در زمان هماهنگ سازی با برخی از قالب ها ممکن است دچار مشکل شوید.
2 – افزونه Cache Enabler
این افزونه توسط KeyCDN برنامه نویسی شده است و از آن دسته افزونه هایی است که بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد و تنظیمات پیچیده ای ندارد و برای کاربر مبتدی بسیار مناسب است .طبق ادعا شرکت تولید کننده ، این افزونه به قدری ساده است که حتی در بسیاری از موارد ، نصب و فعال سازی افزونه کافی بوده و نیاز به اقدام خاصی نیست .

در حال حاضر این افزونه 80 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.برخی از ویژگی های افزونه Cache Enabler عبارتند از :

تعیین زمان انقضا برای کش
استثنا کردن صفحات خاص از کش
فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و کش کردن آنها
از WebP پشتیبانی می کند
از پروتکل HTTP / 2 پشتیبانی می کند
معایب :

Gzip را به درستی اجرا نمی کند
تاریخ انقضا کش به درستی عمل نمی کند
بر روی وردپرس شبکه بخوبی کار نمی کند
در صورتی که با قالب شما هماهنگ نباشد ، گزینه های بسیار کمی برای تغییر و هماهنگ سازی دارد.
3 – افزونه Comet Cache
این افزونه در ابتدا با نام افزونه QuickCache مشهور بود . در حال حاضر افزونه Comet Cache بیش از 60 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. باز هم این افزونه برای افراد مبتدی بسیار مناسب است و تنظیمات بسیار راحتی دارد(ولی گزینه های تنظیم زیادی دارد).

افزونه Comet Cache صفحه های سایت را برای مدیران ، کاربران وارد شده و مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا نظری در انها ثبت شده است ، کش نمی کند.

بهترین افزونه های کش وردپرس
با وجود اینکه کار با این افزونه بسیار راحت است ولی نویسنده آن ، توضیحات و آموزش های مفصلی برای استفاده کاربر ارائه داده است .

برخی از ویژگی ها و امکانات افزونه Comet Cache عبارتند از :

پاک کردن هوشمند کش برای کاربران وارد شده ، صفحاتی که نظرات جدید دارند و مطالب بروزرسانی شده
حافظه مرورگر کاربر را فعال می کند.
امکانت تاریخ انقضا برای کش دارد
فشرده سازی JS / CSS
قابل تنظیم در سه سوت
با وردپرس شبکه سازگار است
معایب :

 کاملا رایگان نیست
تنظیمات آن گیج کننده است
4 – افزونه Hummingbird
بعد از نصب Hummingbird ، افزونه ، صفحات و فایل های سایت را اسکن کرده و مشکلات سایت را لیست می کند و روش هایی برای رفع این مشکلات پیشنهاد می دهد.

این افزونه در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن ورپرس دارد.Hummingbird نه تنها سایت را سریعتر می کند بلکه رتبه سایت را در ابزار Google PageSpeed ​​Insights بهبود می بخشد.

با پرداخت هزینه می توانید گزینه های بیشتری را نیز در اختیار داشته باشید.البته همان ورژن رایگان هم به اندازه کافی کاربردی هست برخی از ویژگی های افزونه Hummingbird عبارتنداز :

  حجم فایل های CSS و JS را بسیار کاهش می دهد.
فایل های CSS و JS را یکپارچه سازی می کند
فایل های جاوا اسکریپت را به انتهای صفحه منتقل می کند
حالت فشرده سازی Gzip را فعال می کند
کش مرورگر کاربر را فعال می کند
پشتیبانی از CDN
گزارشات مفصلی از عملکرد افزونه و کارکرد سایت ارائه می کند
معایب :

تمام امکانات آن رایگان نیست
5 – افزونه Hyper Cache
این افزونه در حال حاضر بیش از 30 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. مهم ترین ویژگی افزونه Hyper Cache ، فعال سازی Lazy Load در مطالب سایت است که باعث می شود تصاویر سایت فقط زمانی برای کاربر لود شوند که صفحه را اسکرول کرده و به عکس مورد نظر رسیده باشد.

برخی از ویژگی های Hyper Cache عبارتند از :

 از CDN پشتیبانی می کند
از فشرده سازی Gzip پشتیبانی می کند
فایل های HTML ، CSS و JS را فشرده سازی می کند
با کلودفلر Cloudflare سازگار است
معایب :

در حالت موبایلی بخوبی کار نمی کند

6 – افزونه W3 Total Cache
W3 Total Cache یکی از معروف ترین و کاربردی ترین افزونه های رایگان کش وردپرس است که در حال حاضر بیش از 1 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد. این افزونه به قدری کارامد و قابل اعتماد است که وبسایت های معروفی مانند سایت افزونه Yoast نیز از W3 Total Cache استفاده می کند.

بعد از نصب افزونه ، همان تنظیمات اولیه آن به اندازه زیادی می تواند سرعت لود سایت را افزایش دهد و در صورتی که اطلاعی از نحوه تنطیمات افزونه ندارید می توانید از همان حالت پیش فرض استفاده کنید.گزینه های بسیار زیادی برای تغییر تنظیمات پیش روی شماست که باعث می شود بتوانید این افزونه را با اکثر قالب های موجود هماهنگ کنید .

با کمی بررسی تنظیمات افزونه می توانید کارایی آن را بسیار افزایش داده و سرعت سایت را فوق العاده بالا ببرید . توجه داشته باشید که بهتر است تغییر تمام گزینه های تنظیمات را تک تک انجام داده و با هر تغییر، یکبار کارکرد درست قالب را بررسی نمایید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.

برخی از ویژگی های افزونه W3 Total Cache عبارتند از :

گزینه های زیاد و امکان هماهنگ سازی با بسیاری از قالب ها
پشتیبانی از انواع مختلف CDN
پشتیبانی از GZIP
فشرده سازی و بهینه سازی فایل های css و جاوااسکریپت
امنیت بسیار بالا
پشتیبانی از ssl
پشتیبانی از  AMP
امکان تهیه نسخه پشتیبان از تنظیمات افزونه
معایب :

گزینه های سفارشی سازی بسیاری دارد که برای کاربر عادی می تواند گیج کننده باشد.
7 – افزونه WP Fastest Cache
در توضیحات این افزونه این گونه بیان شده است که افزونه WP Fastest Cache ساده ترین و سریع ترین افزونه کش وردپرس است . این افزونه با استفاده از mod_rewrite ، صفحات پویای سایت را به حالت استاتیک تبدیل می کند. مانند سایر افزونه های کش ، از حالت فشرده سازی و بهینه سازی کدهای سایت نیز پشتیبانی می کند.

در حال حاضر افزونه WP Fastest Cache بیش از 1 میلیون نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. برخی از ویژگی های این افزونه عبارتند از‌:

کلا بخش تنظیمات افزونه شامل یک صفحه و 3 تب برای تنظیم است . در تب اول می توانید برخی از تنظیمات افزونه را تغییر دهید. در تب دوم می توانید حافظه کش را خالی کنید و در تب سوم می توانید نحوه حذف کش را تعیین کنید.
استفاده از این افزونه بسیار ساده است
در صورتی که نظری در مطلب ارسال شود ، کش آن مطلب به صورت خودکار حذف می شود.
در صورت بروزرسانی مطلب ، کش به صورت خودکار حذف می شود .
از سی دی ان و اس اس ال پشتیبانی می کند
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر را دارد.
معایب :

 از وردپرس شبکه پشتیبانی نمی کند
8 – افزونه موشک یا WP Rocket
افزونه WP Rocket رایگان نیست و برای استفاده از آن برای یک سایت باید 49 دلار پول پرداخت کنید.این افزونه در بین افزونه های پولی یکی از معروف ترین و پرفروش ترین هاست.

WP Rocket امکانات و تنظیمات بسیار زیادی دارد و از Lazy Load نیز پشتیبانی می کند.تنظیمات اولیه افزونه WP Rocket به حد کافی می تواند سرعت لود سایت را بالا ببرد ولی با کمی بررسی و آزمون و خطا می توانید سایر  گزینه های آن را نیز فعال کرده و سرعت لود سایت را در حد موشک بالا ببرید.

برخی از ویژگی های WP Rocket عبارتند از :

 امکان تبدیل صفحات پویا به صفحه استاتیک
امکان فشرده سازی صفحه استاتیک
استفاده آسان و یادگیری سریع
امکان فعال کردن بارگذاری تنبل برای تصاویر
یکی از سریع ترین افزونه های کش موجود
پشتیبانی از CDN
با تنظیمات سی دی ان کلود فلر CloudFlare سازگار است
معایب

رایگان نیست
در صورتی که صحیح تنظیم نشود مشکلاتی برای سایت ایجاد کرده و حتی سرعت سایت را کاهش می دهد.
9 – افزونه کش WP Speed ​​of Light
افزونه WP Speed ​​of Light چندان معروف و پرکاربر نیست و در حال حاضر بیش از 10 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.این افزونه نیز می تواند Gzip را فعال کرده ، کدهای سایت را فشرده کند و برای ورژن موبایلی سایت هم بخوبی عملیات کش را انجام می دهد .

برخی از ویژگی های افزونه WP Speed ​​of Light عبارتند از :

 پشتیبانی از Gzip
کاهش حجم ، فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS
اولویت بندی لود فایل های  CSS و JS
فعال سازی کش مرورگر کاربر
معایب :

کاملا رایگان نیست
با وردپرس شبکه مشکل دارد
10 – افزونه کش WP Super Cache
WP Super Cache یکی از پر استفاده ترین افزونه های کش وردپرس است که تا این لحظه بیش از 2 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد.

این افزونه با استفاده از mod_rewrite و کش کردن php بالاترین حد فشرده سازی سایت را دارد و به صورت کامل سایت های پویا را به سایت استاتیک تبدیل می کند.

گزینه های فراوانی برای تنظیمات پیشرفته دارد. از سی دی ان پشتیبانی می کند و با بسیاری از قالب های موجود سازگار است . برخی از ویژگی های افزونه WP Super Cache عبارتنداز :

 پشتیبانی از سی دی ان
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
امکان برنامه ریزی برای پاک کردن کش به صورت خودکار
فشرده سازی حداکثری کدهای سایت
معایب :

کش برای کاربران وارد شده به خوبی کار نمی کند.
افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
11 – افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
این افزونه از بهترین افزونه های کش است.در حال حاضر این افزونه بیش از 800 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. .افزونه LSCWP دارای گزینه های بسیار پیشرفته ای برای تنظیمات کش می باشد.

برخی از ویژگی های افزونه LiteSpeed Cache عبارتند از  :

 امکان فشرده سازی فایل های سایت
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با انواع سی دی ان ها
امکان فعال سازی حالت Lazy load
امکان بهینه سازی و کاهش حجم عکس های سایت به صورت خودکار
امکان کش کردن صفحات AMP
امکان زمان بندی برای پاکسازی خودکار کش
امکان تنظیم کش نشدن سایت برای کاربران خاص و گروه های کاربری
پاک کردن خودکار کش برای مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا در زمان ارسال نظر
مستثنی کردن صفحات خاص
حذف فونت های گوگل
حذف کامنت های اضافی در بین کدها
اولویت بندی فایل های css و JS
تولید خودکار فرمت WebP از عکس های سایت برای افزایش سرعت لود سایت
امکان جایگزین کردن فرمت WebP با عکس اصلی در مرورگرهایی که از فرمت WebP پشتیبانی می کنند
لود سایز کوچکتر عکس ها در حالت موبایل و در نتیجه افزایش بیشتر سرعت سایت
امکان کش صفحه پیشخوان و مدیریت وردپرس و افزایش سرعت بخش مدیریت
معایب :

هنوز به مشکل خاصی با این افزونه برخورد نکرده ایم .

1 – افزونه کش Breeze
این افزونه رایگان است و در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 4 ستاره در مخرن وردپرس دارد. دلیل محبوبیت این افزونه سادگی بیش از حد آن است . این افزونه گزینه خوبی برای افراد مبتدی می باشد و تنظیمات زیاد و پیچیده ای ندارد.

البته برخی از قالب ها ممکن است با این افزونه مشکل داشته باشند و به دلیل اینکه افزونه Breeze تنظیمات زیادی ندارد و بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد ، این احتمال وجود دارد که نتوانید افزونه را با قالبتان هماهنگ کنید.

برخی از ویژگی های افزونه Breeze عبارتند از :

پشتیبانی از CDN
کاهش حجم و فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و ایجاد حالت درون خطی از این فایل ها
گروه بندی CSS و JS
فعال سازی Gzip
فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با افزونه ووکامرس (مشکل خالی شدن سبد خرید ایجاد نمی کند)
با آخرین نسخه های PHP7 سازگار است
با بسیاری از صفحه سازهای وردپرس سازگار است
رایگان است
استفاده از این افزونه بسیار ساده است.
معایب افزونه :

 گزینه های تنظیم بسیار کمی دارد که در زمان هماهنگ سازی با برخی از قالب ها ممکن است دچار مشکل شوید.
2 – افزونه Cache Enabler
این افزونه توسط KeyCDN برنامه نویسی شده است و از آن دسته افزونه هایی است که بسیاری از کارها را به صورت خودکار انجام می دهد و تنظیمات پیچیده ای ندارد و برای کاربر مبتدی بسیار مناسب است .طبق ادعا شرکت تولید کننده ، این افزونه به قدری ساده است که حتی در بسیاری از موارد ، نصب و فعال سازی افزونه کافی بوده و نیاز به اقدام خاصی نیست .

در حال حاضر این افزونه 80 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.برخی از ویژگی های افزونه Cache Enabler عبارتند از :

تعیین زمان انقضا برای کش
استثنا کردن صفحات خاص از کش
فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS و کش کردن آنها
از WebP پشتیبانی می کند
از پروتکل HTTP / 2 پشتیبانی می کند
معایب :

Gzip را به درستی اجرا نمی کند
تاریخ انقضا کش به درستی عمل نمی کند
بر روی وردپرس شبکه بخوبی کار نمی کند
در صورتی که با قالب شما هماهنگ نباشد ، گزینه های بسیار کمی برای تغییر و هماهنگ سازی دارد.
3 – افزونه Comet Cache
این افزونه در ابتدا با نام افزونه QuickCache مشهور بود . در حال حاضر افزونه Comet Cache بیش از 60 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. باز هم این افزونه برای افراد مبتدی بسیار مناسب است و تنظیمات بسیار راحتی دارد(ولی گزینه های تنظیم زیادی دارد).

افزونه Comet Cache صفحه های سایت را برای مدیران ، کاربران وارد شده و مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا نظری در انها ثبت شده است ، کش نمی کند.

بهترین افزونه های کش وردپرس
با وجود اینکه کار با این افزونه بسیار راحت است ولی نویسنده آن ، توضیحات و آموزش های مفصلی برای استفاده کاربر ارائه داده است .

برخی از ویژگی ها و امکانات افزونه Comet Cache عبارتند از :

پاک کردن هوشمند کش برای کاربران وارد شده ، صفحاتی که نظرات جدید دارند و مطالب بروزرسانی شده
حافظه مرورگر کاربر را فعال می کند.
امکانت تاریخ انقضا برای کش دارد
فشرده سازی JS / CSS
قابل تنظیم در سه سوت
با وردپرس شبکه سازگار است
معایب :

 کاملا رایگان نیست
تنظیمات آن گیج کننده است
4 – افزونه Hummingbird
بعد از نصب Hummingbird ، افزونه ، صفحات و فایل های سایت را اسکن کرده و مشکلات سایت را لیست می کند و روش هایی برای رفع این مشکلات پیشنهاد می دهد.

این افزونه در حال حاضر بیش از 80 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن ورپرس دارد.Hummingbird نه تنها سایت را سریعتر می کند بلکه رتبه سایت را در ابزار Google PageSpeed ​​Insights بهبود می بخشد.

با پرداخت هزینه می توانید گزینه های بیشتری را نیز در اختیار داشته باشید.البته همان ورژن رایگان هم به اندازه کافی کاربردی هست برخی از ویژگی های افزونه Hummingbird عبارتنداز :

  حجم فایل های CSS و JS را بسیار کاهش می دهد.
فایل های CSS و JS را یکپارچه سازی می کند
فایل های جاوا اسکریپت را به انتهای صفحه منتقل می کند
حالت فشرده سازی Gzip را فعال می کند
کش مرورگر کاربر را فعال می کند
پشتیبانی از CDN
گزارشات مفصلی از عملکرد افزونه و کارکرد سایت ارائه می کند
معایب :

تمام امکانات آن رایگان نیست
5 – افزونه Hyper Cache
این افزونه در حال حاضر بیش از 30 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد. مهم ترین ویژگی افزونه Hyper Cache ، فعال سازی Lazy Load در مطالب سایت است که باعث می شود تصاویر سایت فقط زمانی برای کاربر لود شوند که صفحه را اسکرول کرده و به عکس مورد نظر رسیده باشد.

برخی از ویژگی های Hyper Cache عبارتند از :

 از CDN پشتیبانی می کند
از فشرده سازی Gzip پشتیبانی می کند
فایل های HTML ، CSS و JS را فشرده سازی می کند
با کلودفلر Cloudflare سازگار است
معایب :

در حالت موبایلی بخوبی کار نمی کند

6 – افزونه W3 Total Cache
W3 Total Cache یکی از معروف ترین و کاربردی ترین افزونه های رایگان کش وردپرس است که در حال حاضر بیش از 1 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد. این افزونه به قدری کارامد و قابل اعتماد است که وبسایت های معروفی مانند سایت افزونه Yoast نیز از W3 Total Cache استفاده می کند.

بعد از نصب افزونه ، همان تنظیمات اولیه آن به اندازه زیادی می تواند سرعت لود سایت را افزایش دهد و در صورتی که اطلاعی از نحوه تنطیمات افزونه ندارید می توانید از همان حالت پیش فرض استفاده کنید.گزینه های بسیار زیادی برای تغییر تنظیمات پیش روی شماست که باعث می شود بتوانید این افزونه را با اکثر قالب های موجود هماهنگ کنید .

با کمی بررسی تنظیمات افزونه می توانید کارایی آن را بسیار افزایش داده و سرعت سایت را فوق العاده بالا ببرید . توجه داشته باشید که بهتر است تغییر تمام گزینه های تنظیمات را تک تک انجام داده و با هر تغییر، یکبار کارکرد درست قالب را بررسی نمایید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.

برخی از ویژگی های افزونه W3 Total Cache عبارتند از :

گزینه های زیاد و امکان هماهنگ سازی با بسیاری از قالب ها
پشتیبانی از انواع مختلف CDN
پشتیبانی از GZIP
فشرده سازی و بهینه سازی فایل های css و جاوااسکریپت
امنیت بسیار بالا
پشتیبانی از ssl
پشتیبانی از  AMP
امکان تهیه نسخه پشتیبان از تنظیمات افزونه
معایب :

گزینه های سفارشی سازی بسیاری دارد که برای کاربر عادی می تواند گیج کننده باشد.
7 – افزونه WP Fastest Cache
در توضیحات این افزونه این گونه بیان شده است که افزونه WP Fastest Cache ساده ترین و سریع ترین افزونه کش وردپرس است . این افزونه با استفاده از mod_rewrite ، صفحات پویای سایت را به حالت استاتیک تبدیل می کند. مانند سایر افزونه های کش ، از حالت فشرده سازی و بهینه سازی کدهای سایت نیز پشتیبانی می کند.

در حال حاضر افزونه WP Fastest Cache بیش از 1 میلیون نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. برخی از ویژگی های این افزونه عبارتند از‌:

کلا بخش تنظیمات افزونه شامل یک صفحه و 3 تب برای تنظیم است . در تب اول می توانید برخی از تنظیمات افزونه را تغییر دهید. در تب دوم می توانید حافظه کش را خالی کنید و در تب سوم می توانید نحوه حذف کش را تعیین کنید.
استفاده از این افزونه بسیار ساده است
در صورتی که نظری در مطلب ارسال شود ، کش آن مطلب به صورت خودکار حذف می شود.
در صورت بروزرسانی مطلب ، کش به صورت خودکار حذف می شود .
از سی دی ان و اس اس ال پشتیبانی می کند
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر را دارد.
معایب :

 از وردپرس شبکه پشتیبانی نمی کند
8 – افزونه موشک یا WP Rocket
افزونه WP Rocket رایگان نیست و برای استفاده از آن برای یک سایت باید 49 دلار پول پرداخت کنید.این افزونه در بین افزونه های پولی یکی از معروف ترین و پرفروش ترین هاست.

WP Rocket امکانات و تنظیمات بسیار زیادی دارد و از Lazy Load نیز پشتیبانی می کند.تنظیمات اولیه افزونه WP Rocket به حد کافی می تواند سرعت لود سایت را بالا ببرد ولی با کمی بررسی و آزمون و خطا می توانید سایر  گزینه های آن را نیز فعال کرده و سرعت لود سایت را در حد موشک بالا ببرید.

برخی از ویژگی های WP Rocket عبارتند از :

 امکان تبدیل صفحات پویا به صفحه استاتیک
امکان فشرده سازی صفحه استاتیک
استفاده آسان و یادگیری سریع
امکان فعال کردن بارگذاری تنبل برای تصاویر
یکی از سریع ترین افزونه های کش موجود
پشتیبانی از CDN
با تنظیمات سی دی ان کلود فلر CloudFlare سازگار است
معایب

رایگان نیست
در صورتی که صحیح تنظیم نشود مشکلاتی برای سایت ایجاد کرده و حتی سرعت سایت را کاهش می دهد.
9 – افزونه کش WP Speed ​​of Light
افزونه WP Speed ​​of Light چندان معروف و پرکاربر نیست و در حال حاضر بیش از 10 هزار نصب فعال و 4.5 ستاره در مخزن وردپرس دارد.این افزونه نیز می تواند Gzip را فعال کرده ، کدهای سایت را فشرده کند و برای ورژن موبایلی سایت هم بخوبی عملیات کش را انجام می دهد .

برخی از ویژگی های افزونه WP Speed ​​of Light عبارتند از :

 پشتیبانی از Gzip
کاهش حجم ، فشرده سازی فایل های HTML ، CSS و JS
اولویت بندی لود فایل های  CSS و JS
فعال سازی کش مرورگر کاربر
معایب :

کاملا رایگان نیست
با وردپرس شبکه مشکل دارد
10 – افزونه کش WP Super Cache
WP Super Cache یکی از پر استفاده ترین افزونه های کش وردپرس است که تا این لحظه بیش از 2 میلیون نصب فعال و 4.5 نیم ستاره در مخزن وردپرس دارد.

این افزونه با استفاده از mod_rewrite و کش کردن php بالاترین حد فشرده سازی سایت را دارد و به صورت کامل سایت های پویا را به سایت استاتیک تبدیل می کند.

گزینه های فراوانی برای تنظیمات پیشرفته دارد. از سی دی ان پشتیبانی می کند و با بسیاری از قالب های موجود سازگار است . برخی از ویژگی های افزونه WP Super Cache عبارتنداز :

 پشتیبانی از سی دی ان
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
امکان برنامه ریزی برای پاک کردن کش به صورت خودکار
فشرده سازی حداکثری کدهای سایت
معایب :

کش برای کاربران وارد شده به خوبی کار نمی کند.
افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
11 – افزونه LiteSpeed Cache یا LSCWP
این افزونه از بهترین افزونه های کش است.در حال حاضر این افزونه بیش از 800 هزار نصب فعال و 5 ستاره کامل در مخزن وردپرس دارد. .افزونه LSCWP دارای گزینه های بسیار پیشرفته ای برای تنظیمات کش می باشد.

برخی از ویژگی های افزونه LiteSpeed Cache عبارتند از  :

 امکان فشرده سازی فایل های سایت
امکان فعال سازی کش مرورگر کاربر
سازگار با انواع سی دی ان ها
امکان فعال سازی حالت Lazy load
امکان بهینه سازی و کاهش حجم عکس های سایت به صورت خودکار
امکان کش کردن صفحات AMP
امکان زمان بندی برای پاکسازی خودکار کش
امکان تنظیم کش نشدن سایت برای کاربران خاص و گروه های کاربری
پاک کردن خودکار کش برای مطالبی که بروزرسانی شده اند و یا در زمان ارسال نظر
مستثنی کردن صفحات خاص
حذف فونت های گوگل
حذف کامنت های اضافی در بین کدها
اولویت بندی فایل های css و JS
تولید خودکار فرمت WebP از عکس های سایت برای افزایش سرعت لود سایت
امکان جایگزین کردن فرمت WebP با عکس اصلی در مرورگرهایی که از فرمت WebP پشتیبانی می کنند
لود سایز کوچکتر عکس ها در حالت موبایل و در نتیجه افزایش بیشتر سرعت سایت
امکان کش صفحه پیشخوان و مدیریت وردپرس و افزایش سرعت بخش مدیریت
معایب :

هنوز به مشکل خاصی با این افزونه برخورد نکرده ایم .

 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

سالم شید

مطالب مربوط به سلامت و پزشکی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس